Star Wars Battlefront krijgt geen content van The Force Awakens

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Star Wars Battlefront krijgt geen content van The Force Awakens

Star Wars Battlefront krijgt geen content van The Force Awakens

De kans is bijzonder groot dat jij Star Wars Episode VII: The Force Awakens inmiddels hebt gezien. De film is inmiddels de 1.1 miljard voorbij, dus behoorlijk wat mensen hebben de titel gezien. Of twee keer. Of drie keer. Vier, vijf, zes… zeven? Het lijkt dan ook behoorlijk logisch dat een game als Star Wars Battlefront in gaat spelen op dit succes. Maar dat blijkt niet het geval te zijn. Toen een fan via Twitter vroeg of we content uit de nieuwe film gaan zien, was EA vrij duidelijk.


Opvallend zijn de woorden ’this release Star Wars Battlefront’. Duidelijk is dus dat er een ander deel gaat komen waar de nieuwe trilogie misschien wel in behandeld gaat worden. Of gaan we terug naar de Clone Wars? In de komende maanden kunnen we eerst rekenen op vier DLC-pakketten voor het originele spel.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.