‘Star Wars Battlefront verkoopt 13 miljoen keer’

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

‘Star Wars Battlefront verkoopt 13 miljoen keer’

‘Star Wars Battlefront verkoopt 13 miljoen keer’

Volgens analisten Michael Pachter en Evan Wilson is Star Wars Battlefront een hit. De game is volgens hem ongeveer dertien miljoen keer verkocht. Hierdoor zou het spel zo’n 660 miljoen dollar op hebben gebracht. Electronic Arts had ooit de verwachting dat de game 13 miljoen keer verkocht zou zijn in maart 2016. Het lijkt er dus op dat, wanneer de cijfers kloppen, EA sneller haar doel heeft bereikt.

Battlefront was de best verkopende game tijdens de afgelopen feestdagen in de UK. De analisten gokken dat de hype rondom The Force Awakens te maken kan hebben met de flinke verkopen. Wij hadden Star Wars Battlefront op onze nummer 1 staan in de top 10 van 2015. De review kun je hier terugvinden. Interesse in the Battle of Jakku, de eerste uitbreiding voor de game? Kijk dan even hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.